Rommelmarkt

Beste ouders,

We bevinden ons volop in de veertigdagentijd, een tijd van stilstaan en bezinning. Daarnaast willen we ons ook solidair tonen met mensen die het minder goed hebben. In het kader daarvan krijgen een aantal klassen volgende week vrijdag bezoek van Eric Baranyanka, die vooral bekendheid verwierf als Ketnetwrapper en zanger van de KetnetBand.

Op vrijdag 5 april komt hij echter om een totaal andere reden langs. Hij komt dan in de derde kleuterklas en het eerste, tweede en derde leerjaar op bezoek in naam van Kebene Children’s Home, een kleinschalig project dat straat- en weeskinderen opvangt in Kenia. Hier willen ze een aantal van de meest hulpbehoevende kinderen een thuis geven waar zij de nodige liefde en zorg krijgen.

En onder zo een mooi project zetten we ook graag onze schouders. Daarom organiseren we op donderdag 4 april een rommelmarkt voor het goede doel, in samenwerking met de leerlingenraad. Kinderen mogen vooraf speelgoed en spullen (in goede staat) meebrengen die ze willen verkopen voor het goede doel. We verzamelen die spullen in de klas.

In de namiddag openen we onze rommelmarkt. Voor de namiddag-speeltijd zetten we samen met de kinderen enkele kraampjes op. Daarna mogen ze naar hartenlust shoppen in de kraampjes. Let op: we vragen om niet meer dan 10 euro per kind mee te brengen, liefst in stukken van 1 of 2 euro. Zo kan alles vlot verlopen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Geplaatst in Geen categorie.